Неделя, 17 Февруари 2019
Неделя, 17 Февруари 2019

Latest News

През следващото денонощие ще преобладава предимно облачно време

Превалявания от сняг ще има главно през нощта и до обяд, ще са предимно слаби, по-обилни и на повече места ще са в планините.

Китай разкрива корумпирани чиновници с изкуствен интелект

Невронната мрежа Zero Trust, съчетана с изкуствен интелект, се използва за разкриване на корумпирани държавни служители и чиновници в Китай, съобщава специализираното списание Futurism.

Ползващите смартфони и аудио плеъри са с увеличен риск от загуба на слуха

Сегашното поколение млади любители на музиката уврежда слуха си посредством аудиоплеъри, които не ограничават опасно високите нива на шума, оповести Световната здравна организация (СЗО), цитирана от Ройтерс и ДПА.

Робот проверява радиоактивното гориво в АЕЦ „Фукушима“ в Япония

Робот ще се опита да провери радиоактивното гориво в японската АЕЦ „Фукушима“ в рамките на сложната операция по преодоляване на последствията от ядрената авария през 2011 г.

Днес облачността ще се разкъсва и намалява

По-значителна ще се задържи на места над Горнотракийската низина и над Югоизточна България. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад, на места в Източна България и временно силен, от север-североизток.…

Новите технологии завладяха и касовите апарати

Високите и иновативни технологии завладяват и касовите апарати. Благодарение на тях, целият бизнес вече се побира в двата джоба на сакото на всеки търговец, производител, дистрибутор и пр. Днес, за…

Popular News

По-значителна ниска слоеста облачност ще се задържи над източните райони…
Преди обяд над по-голямата част от страната ще е предимно…
Сегашното поколение млади любители на музиката уврежда слуха си посредством…
Невронната мрежа Zero Trust, съчетана с изкуствен интелект, се използва…