Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
"Осата" на 21 век при автомобилите

"Осата" на 21 век при автомобилите

На събитието в Интер Експо Център - „Автомобилен салон София” – избрахме една от водещите световни компании да ни представи един малък, практичен и спортен автомобил за града

„Международният автомобилен салон в София 2019” е едно от най-престижните изложения в региона и едно от 12-те изложения в света, включени в официалния календар на „Международната организация на автомобилните производители” (OICA), наред с автомобилните изложения в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.

Събитието представя десетки световни марки като някои от тях са: BMW, Mercedes, Audi, Honda, Fiat, Peugeot, Ford, Kia.

Представяме ви колата, която освен, че е малка и практична за градските условия, може да ви изправи косите със своята скорост.

Фиат 500 Абарт или както още е наричана „Осата” е със спортна модификация създадена от състезателния отбор Скуадра Карло Абарт, през 1949г.Фирмата тунингова предимно малолитражни модели на Фиат, както за ежедневно шофиране така и за състезания.

„Осата” е най-високото изпълнение на Абарт- “Competizione” с 4-цилиндров бензин, мощност от 180 к.с., с 1400 куб.см. – турбо и спортно окачване.

Разходът на гориво е не е повече от 8 л/100 км в градски условия, а на дълъг път е изчислено, че харчи 5 л/100 км.

Спортният автомобил има агресивен дизайн и приятен звук: с два двойни ауспуха, 16 инчови алуминиеви джанти, халогени фарове.

Устойчива в завоите, с бързи маневри и спортно окачване, колата може да запази своята траектория на движение, независимо от скоростта.

Ето и кадри от сензационния автомобил:

NBOX.BG, Николай Самоковски


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner