Понеделник, 17 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 17 Февруари 2020

Украинец предизвикал жестоката катастрофа, отнел живота на четирима

Украинец предизвикал жестоката катастрофа, отнел живота на четирима

Загиналият мъж е на 57 години, жената на 52, а двете деца на 5 и 15 години

Автомобилът с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент снощи, при който загинаха четирима души в Прохода на Републиката - Хаинбоаз, съобщиха от МВР.

След извършен оглед на местопроизшествието става ясно, че чуждият гражданин е навлязъл в насрещното движение. Последвал е челен удар с идващия автомобил, в който пътуват баба, дядо и двамата им внуци. И четиримата загубиха живота си.

Загиналият мъж е на 57 години, жената на 52, а двете деца на 5 и 15 години.

Главен инспектор Димитър Димитров обясни пред bTV, че произшествието настъпва около 18:35 между град Николаево и село Пчелиново. В следствие на удара, автомобилът, в който е пътувал българското семейство излиза от пътното платно и се самозапалва. Запалилият се автомобил е бил с газова уредба, но Димитров поясни, че резултатите от експертизата ще покажат причините за запалването.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Украинецът е получил травми на гърдите и десния крак. Пробите за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат. Взета е и кръвна проба, като резултатите тепърва се очакват.

Той е задържан за срок от 24 часа. Очаква се от прокуратурата да му повдигнат обвинение.

Заради катастрофата проходът беше затворен. В района често се случват пътнотранспортни произшествия. Освен това, в снощния инцидент пътят беше мокър заради проливни дъждове.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner