БСП се захващат с разбитите улици в „Лозенец“

БСП се захващат с разбитите улици в „Лозенец“

Михаил Мирчев, Калоян Паргов и кандидатът за районен кмет Румен Георгиев се срещнаха с избиратели в района

Избранникът на БСП в София проф. Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов и кандидатът за районен кмет Румен Георгиев се срещнаха с избиратели в район Лозенец, за да обсъдят проблемите в квартала.

По време на срещата Румен Георгиев запозна гражданите с инициативата  и подписката за отваряне на парка на резиденция „Лозенец“. „Престъпление е 60 декара уникален паметник на градинско- парковото изкуство да бъдат недостъпни за майките с деца, възрастните хора и всички граждани на района“, категоричен бе Румен Георгиев.

Той запозна жителите на „Лозенец“ и с приоритетите в програмата си – решаването на проблемите с разбитите вътрешно - квартални улици, уличното осветление и липсата на видео наблюдение около детските градини и училища в района.

„Хората жадуват за справедливост. Ние сме солидарни и съпричастни с техните ежедневни проблеми – разбитите улици, липсата на места в детските градини, липсата на места, на които децата да спортуват. Милиони левове се дават в София за булеварди и естакади, а до кварталните улици все не се стига“, отсече пък водачът на листата за общински съветници на БСП Калоян Паргов. Той бе категоричен, че е време това да се промени. „Следващият кмет на Лозенец трябва да поеме ясни ангажименти за решаването на точно тези проблеми, които са се трупали през последните 25 години дясно управление“, ясен бе Паргов.

Оставете коментар