Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Ултраси с бухалки биха хора в автобус 94

Ултраси с бухалки биха хора в автобус 94

Сред пътниците е имало възрастни хора, деца и левскари, твърдят свидетели

Ултраси нападнаха пътуващи в автобус номер 94 късно снощи. Грозната хулиганска сцена се е разиграла около 23:10 на спирка "Гара Пионер".

Автобусът е пътувал в посока Студентски град, а в него е имало около тридесет пътуващи, сред които много възрасти хора, малки деца и фенове на "Левски".

"Автобусът спря на спирката и за секунди в него се качиха маскирани футболни фенове. Целите бяха облечени в черни дрехи и носеха бухалки", разказва потърпевш. Маскираните започнали да удрят с бухалките хората до вратите на превозното средство.

"Бяха около петнадесет, качиха се по трима - четирима от всяка врата и започнаха да удрят напосоки. Сред пътниците имаше момичета, които много се изплашиха. Имаше възрастни хора, както и деца на около 10 години", разказва още свидетелят. Той допълва, че част от хората са получили сериозни контузни рани, включително по главите. Един от пътниците пък е бил удрян няколко пъти в гърба. Два от прозорците на автобуса са били счупени. Безпричинната атака е продължила около половин минута, след което нападателите са избягали. Шофьорът на автобуса е отказал да продължи и веднага е подал сигнал към полицията. След пристигането й е започнал разпит на свидетелите, а пострадалите са били прегледани от пристигнали на място медици от спешна помощ и освободени за домашно лечение.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner