Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

Григор Здравков: Пазачи в затвора от 2 месеца знаят, че избягалите рецидивисти си търсят пистолет, да не мълчат, а да кажат кой е покрил случая!

Григор Здравков: Пазачи в затвора от 2 месеца знаят, че избягалите рецидивисти си търсят пистолет, да не мълчат, а да кажат кой е покрил случая!

"Пистолетът, който първоначално са им обещали, е 9 мм, руско производство", твърди пред BIG5 Здравков

 

Служители в затвора са знаели за намеренията на Радослав Колев и на Владимир Пелов да си купят пистолет още преди два месеца. Тогава чрез трето лице навън те си поръчват руско оръжие. Друг човек обаче, който се превъзпитава в затвора, предадава на служебни лица в затвора за намеренията им да използват пистолета именно срещу тях. Или никой не е входирал сигнала, или сега са се паникьосали и на пожар се мъчат да изтрият всичко, което има по случая.

Това заяви пред BIG5 Григор Здравков от легия „Антимафия“ по случая с избягалите рецидивисти от затвора.

„Получен е сигнал от вътрешен източник за това, че Радослав Колев и Владимир Пелов са търсили пистолет още преди 2 месеца. Един съвестен превъзпитаващ се човек е подал сигнал на определени власти в затвора. Когато това се прави от подобен източник, на него не му се дава входящ номер, а служебното лице, което е получило информацията, е било длъжно да го входира на няколко различни места. Пистолетът, който първоначално са им обещали, е 9 мм, руско производство, тежи 800 грама, широчината на цевта е 127 мм и е много рядко срещано оръжие на пазара. Обещали са да платят 3000 евро, но са се обърнали към друг посредник."

Това твърди източникът на легия „Антимафия“, каза още Здравков.

Служителите от затвора да нарушат мълчанието си и да кажат кой от тях е покрил случая“, призова Григор Здравков.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар