Петък, 28 Февруари 2020

ndt banner2

Петък, 28 Февруари 2020

Полицията разкри оранжерия за канабис в Лом

Полицията разкри оранжерия за канабис в Лом

При извършеното претърсване на втория етаж на къщата са намерени и иззети 28 стъклени буркана, съдържащи общо 29,97 кг суха зелена листна маса канабис

Полицията е разкрила оранжерия за канабис при проверка в частен дом в Лом. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.

На 25 юни след сигнал за притежание на наркотични вещества криминалисти от РУ - Лом са провели специализирана полицейска операция, при която са извършили проверка в частен дом в гр. Лом, обитаван от 26-годишен криминално проявения и осъждан ломски жител.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

При извършеното претърсване на втория етаж на къщата са намерени и иззети 28 стъклени буркана, съдържащи общо 29,97 кг суха зелена листна маса канабис, 37 полиетиленови пликчета със семена от различни сортове канабис, 2 кутии със 131 грама бяло прахообразно вещество и 3 електронни везни.

В помещение на първия етаж на къщата е открита метална конструкция с полиетиленово покривало, обособена като оранжерия за отглеждане на канабис, с монтирани уреди за вентилация, осветление, подгряване, контрол на влажността и поливане. От помещението са иззети влагоабсорбатор, 3 мелнички за канабис, още една метална конструкция с полиетиленово покривало, която не е монтирана, препарати за растителна защита, за наторяване и регулация на киселинноста на почвата и 32 празни саксии със следи от пръст в тях.

Над окачен таван от дървени летви криминалистите намерили укрити пистолет – револвер със срязана цев и заличен сериен номер, 163 патрона от различен калибър и 14 гилзи. От къщата са иззети още мобилни телефони и сим карти.

По случаите са образувани досъдебни производства. 26-годишният е задържан за срок от 24 часа в РУ Лом.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner