Неделя, 23 Февруари 2020

ndt banner2

Неделя, 23 Февруари 2020

Разбиха наркооранжерия в Костандово

Разбиха наркооранжерия в Костандово

Общото тегло на изкоренения канабис е близо 59 килограма

Наркооранжерия в Костандово е открита от служители на РУ-Ракитово. Операцията е осъществена вчера под наблюдението на прокуратурата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Служителите на РУ-Ракитово предприели проверка в имот, собственост на 49-годишен мъж от Костандово, съобщиха от пресцентъра на МВР. В двора те открили оранжерия, оборудвана за отглеждане на марихуана. В нея били засадени 35 растения в различен стадий на развитие, като височината им варирала от 0.5 до 3.35 метра. Общото тегло на изкоренения канабис е близо 59 килограма. В помещение на къщата криминалистите намерили два полиетиленови плика, пълни с общо 380 г суха листна маса и съцветия - реагирали положително на марихуана при направения полеви наркотест. В паркирания пред къщата джип, собственост на мъж, са открити 19 ловни патрона 12-ти калибър, за които той нямал разрешение за притежание и съхранение. Дрогата и боеприпасите са иззети.

Мъжът е задържан в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, образувано е полицейско производство.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner