Вторник, 15 Октомври 2019
Вторник, 15 Октомври 2019
Синът на шефа на НАП-Пловдив уби жена на пътя с Мерцедеса си

Синът на шефа на НАП-Пловдив уби жена на пътя с Мерцедеса си

Установено е, че водачът на "Мердецес"-а е Ивайло Найденов, а това не е първата подобна проява на младия мъж

Ивайло Найденов - синът на шефа на НАП Пловдив - Венелин Найденов, е арестуван заради смъртта на възрастна жена на пътя, съобщава БЛИЦ. Белезниците са щракнали на ръцете на 20-годишния мъж, който е безработен.

Снощи около 20:50 минути в Пловдив е бил получен сигнал за катастрофата, при която жената е била пометена от автомобил, а шофьорът е избягал. 

Жертвата веднага е била откарана в болница, където обаче, за съжаление, днес е починала. 

Установено е, че водачът на "Мердецес"-а е Ивайло Найденов, а това не е първата подобна проява на младия мъж. Той и преди е бил санкциониран за нарушения на закона за пътищата. Получавал е административни наказания.

По информация на сайта trafficnews.bg докато течал огледът на местопрестъплението, неочаквано там се появил данъчният шеф Венелин Найденов, който небрежно попитал какво се е случило.

Той с нищо не показал, че синът му е бил зад волана на мерцедеса, блъснал жената. Полицаите обаче се усъмнили, че появата му не е случайна и си спомнили, че по същия начин Найденов старши се опитал да избави наследника си от друг инцидент преди година.

Преглед на камери, разположени наблизо, показали, че мерцедесът е именно на Ивайло.

Самият Ивайло Найденов е намерен няколко часа по-късно от полицията. Направен му е тест за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. 

Засега синът на шефа на НАП Пловдив е арестуван за 24 часа.

Само преди година двама полицаи от Пето РУ в Пловдив бяха наказани дисциплинарно с предупреждение за срок от една година заради подадена срещу тях жалба от Ивайло Найденов, припомнят още от trafficnews.bg. 

На 1 октомври  2018 г. служителите на реда засекли младежа, който въпреки мрачния и дъждовен ден се движел със слънчеви очила и се боксирал с въображаем противник.  Приближили се към него, а той се обърнал към тях с въпроса "Какво ме гледаш, бе? Проблем ли има?“. 

Полицаите му отговорили, че няма проблем, а младежът ги попитал защо го гледат лошо. Тогава униформените го попитали защо се заяжда, а той ги напсувал и им заявил, че няма да им обяснява нищо.

Тогава Найденов бил отведен в районното, а за случилото се там версиите са коренно различни. Синът на данъчният шеф твърди, че полицаите са го удряли по главата и са му счупили носа, а униформените са категорични , че не са го докосвали с пръст.

Като доказателство Найденов прилага селфи, което той твърди, че е направил в полицията веднага след като е бит и медицинско , в което са описани травмите му.

В крайна сметка обаче Административният съд в Пловдив отмени наказанията на двамата полицаи, наложени им от предишния директор старши комисар Атанас Илков.

Снимка: plovdiv24

Свързани статии (по етикет)

  • Задържаха двама за убийството в Костенец

    "Задържаните за убийството в Костенец са мъж на 18 и жена на 24 години. Двамата са задържани в рамките на 6 часа", заяви на брифинг директорът на ОДМВР – София Николай Спасов

  • ВКС върна за ново разглеждане делото за отвличането и убийството на управителя на дружеството „Гранити“

    Бизнесменът Стоян Стоянов бе отвлечен през пролетта на 2008 г. от Бургас, а през октомври 2009 г. трупът му бе открит край Обзор. Установено бе, че той е застрелян още в деня, когато е похитен. Петима бяха обвинени за отвличането и убийството на шефа на фирма "Гранити" - бившият съдия Галин Костов, бившият шеф на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов и варненците Стоян Колев, Стоян Петров и Нено Стоянов

  • Питбул нахапа баща и син

    Баща и син пострадаха, след като 46-годишен мъж насъска домашното си куче „питбул“ срещу тях. Това съобщиха от ОДМВР- Разград

Оставете коментар