Сряда, 26 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 26 Февруари 2020

Тялото на 71-годишен мъж е открито в лек автомобил в Бургас

Тялото на 71-годишен мъж е открито в лек автомобил в Бургас

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи

71-годишният мъж, чието тяло бе открито в лек автомобил в Бургас, се е самоубил. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Сигналът за намереното тяло е подаден около 08.20 часа тази сутрин в Първо Районно управление – Бургас. Мъж е съобщил, че в частната си гаражна клетка, разположена във вътрешния двор на кооперация на ул. „Александър Стамболийски” 76, открил тялото на 71-годишния си баща, излязъл от дома си ден по-рано около 14.00 часа. Същият заявил на близките си, че ще търси авторемонтна работилница за отстраняване на повреда по лекия си автомобил „Нисан Микра”.

Winbet - победата е емоция! (18+)

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи.

При извършения оглед на местопроизшествието е констатирано, че се касае за самоубийство, осъществено чрез свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на двигателя на „Нисан”-а с цел отделяне на въглероден двуокис.

При извършения допълнителен оглед е установено, че паралелно с това възрастният човек се е прострелял в областта на главата със самоделно направен пистолет.

Тялото на 71-годишния мъж е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас. По случая досъдебно производство.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner