Вторник, 18 Юни 2019
Вторник, 18 Юни 2019
Скандинавци подгряват Кобрата

Скандинавци подгряват Кобрата

Скандинавците Тим-Робин Лихауг и Ото Валин потвърдиха, че ще се включат в подгряващата част на боксовата галавечер на 3 декември в Арена Армеец. Главният мач на галата е сблъсъка между Кубрат Пулев и Самюел Питър. Двамата са съотборници на Кобрата в „Зауерленд”.

24-годишният Лихауг от Берген, Норвегия.  Пътят си към победата той ще търси в сблъсък с унгареца Герго Хорват.

„Страхотно е да имам шанс да се бия пред толкова голяма аудитория, каза Лихуаг. - Нямам търпение да покажа на феновете на какво съм способен. Опонентът ми има приличен опит зад гърба си, но аз съм в добра кондиция и ще съм готов да посрещна всичко, което ми поднесе".

Ото Валин, непобедимият шведски гигант от Сундсвал и бивш спаринг партньор на Кубрат Пулев, е не по-малко развълнуван от предстоящия си сблъсък с бразилеца Рафаел Зумбано Лав.

„С нетърпение очаквам да се бия в такова голямо шоу, каза той.  - Зумбано Лав е силен противник. Гледал съм го - изправял се е срещу сериозни противници като Шанън Бригс, Ерик Молина и Чарлз Мартин, така че мисля, че ще ме поизпоти, но съм уверен в себе си. Просто искам да победя и да изглеждам добре, докато го правя!".

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар