Фенове на Багата го посрещнаха в Чикаго

Фенове на Багата го посрещнаха в Чикаго

Иванов и Крайслер направиха открита демонстративна тренировка пред около стотина присъстващи на събитието

Във видимо отлична физическа форма и чудесно настроение Благой Иванов-Багата и неговият треньор Родни Крайслер пристигнаха в Чикаго. Именно там след два дни – на 8 юни  (наше време – около 5 часа в неделя сутрин) в зала “Юнайтед Център” българинът ще излезе срещу Тай Туйваса за третия си мач в UFC.

Първият ден на Иванов и Крайслер в Чикаго мина с много събития. Двамата бяха гости в българския културен център “Магура”, където ги посрещна бившият национал по таекуондо – майстор Станислав Станимиров. Багата поздрави всички присъстващи и се обърна към младите таекуондисти от клуб “Спартак” с думите: “Спортът е здраве и дисциплина. Той ни учи да бъдем подредени и да уважаваме по-възрастните хора, по-слабите от нас. Не трябва да използваме силата на улицата, а само когато сме на състезание. Ако вярвате, че можете – един ден ще станете големи спортисти, но трябва и много силно да го искате. Всичко зависи от вас самите.”

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Иванов и Крайслер направиха открита демонстративна тренировка пред около стотина присъстващи на събитието. След това Благой изпълни обещанието си, раздаде автографи и се снима с всеки желаещ.

“С Благой работим заедно от четири години. Подобрихме много боксовите му умения. Правим доста по-сложни и тежки тренировки. Достигнахме много високо ниво. Неговият потенциал е невероятен. Работя с много бойци и той е един от моите шампиони. Скоро ще видите, че той ще завладее UFC”,  пък бях думите на Крайслер, който е бивш  треньор на Майк Тайсън и Анди Руис.

След продължилата близо 2 часа среща със своите сънародници, Багата отново сложи ръкавиците и довърши започнатата тренировка при закрити врати.

Източник: chicago.bg

Снимки: chicago.bg

Оставете коментар