Тайсън Фюри: Конър Макгрегър ми предложи да ме подготви за дебюта ми ММА

Тайсън Фюри: Конър Макгрегър ми предложи да ме подготви за дебюта ми ММА

Това е поредна стъпка на промяна за Циганския крал, след като през октомври той влезе в света на кеча, когато пътува до Саудитска Арабия и дебютира за WWE

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри разкри, че суперзвездата на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър е предложил да го подготви за дебюта му в ММА.

Това е поредна стъпка на промяна за Циганския крал, след като през октомври той влезе в света на кеча, когато пътува до Саудитска Арабия и дебютира за WWE.

Тогава той победи суперзвездата на федерация Браун Стройман в много атрактивен сблъсък. Сега британецът насочва вниманието си към MMA.

"Мисля, че Конър е фантастичен боец. Той ми предложи да ме подготви, ако някога поискам да вляза в ММА. Какъв по-добър треньор бих могъл да имам от него?

Очаквам с нетърпение това да се случи. Ще планираме всичко и съвсем скоро ще отида в Дъблин. Определено ще тренирам за ММА. Това е сигурно.

Миналата седмица тренирах с Дарен Тил в Ливърпул. Наистина съм ентусиазиран от новото предизвикателство", каза Фюри пред "RTE Radio 1", цитирано от OFFNews.bg.

Снимка: irishmirror.ie

Оставете коментар