Четвъртък, 17 Януари 2019
Четвъртък, 17 Януари 2019

Журналистът Стоян Тончев избухна срещу кмета на Поморие Иван Алексиев

Журналистът Стоян Тончев избухна срещу кмета на Поморие Иван Алексиев

"Още през февруари съм сигнализирал Специализираната прокуратура за десетките нарушения на Алексиев", пише Тончев

"Много смях и безрасъдство! 

Днес ГЕРБ - кметът на Поморие (в компанията на Валери Симеонов) , избран с гласовете на ДПС, се изцепил, че Поморие е скъп семеен курорт. Фактите от обективната истината, обаче, са други, а именно - че градът се посещава от туристи с ниски доходи. За скъпото, да - не е евтино, но пък знаем как върви цената на стаи и легла. 

Освен това миналото лято беше мръсно навсякъде, което документирах със снимки в публикации и кметът прекрати предсрочно договора на фирмата, която сега съди Общината за неустойки. Но не защото не чисти, а защото изнесох в Биволъ, че е сключил договор със същото юридическо лице, РТК - Елин Пелин, договор с общински пари за 3,5 милиона без да обяви обществена поръчка съгласно ЗОП. Ей така - харесал си точно тази фирма! Това е констатирано и при проверка на Държавна агенция финансова инспекция и е наложена персонална глоба на Алексиев от 10 хил. лева.

За това, както и за други закононарушения, съм сезирал Специализираната прокуратура през февруари месец! Но прокуратурата работи изпиране на кметовете, които са на ГЕРБ и ДПС! И все още няма резултат.

Не ви ли е поне малко неудобно, бе, прокурори, защитници на закона??? Как заспивате вечер спокойно???

Иначе, Иванчева е друга "бира". Тя е от неудобните кметове, които трябва да бъдат превъзпитани!"

Стоян Тончев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар