Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Ултраси на "Хайдук" ограбиха и потрошиха бензиностанция на път за София

Ултраси на "Хайдук" ограбиха и потрошиха бензиностанция на път за София

"Торсида" са вече в България, за да подкрепят тима си срещу "Славия"

Част от най-върлите привърженици на "Хайдук" Сплит са ограбили и потрошили бензиностанция на магистралата край Белград, предават редица хърватски и сръбски издания, цитирани от bTV. Ултрасите от групировката "Торсида" са пътували за София за гостуването на "Славия" в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа тази вечер.

Съобщава се, че около 200 хулигани са спрели на бензиностанцията и са взели голямо количество напитки от магазина без да платят. Не са посегнали на служителите, но са нарисували графити навсякъде.

Агенция "Бета" информира, че полицията се опитва да идентифицира самоличността на извършителите.

Решителната среща между "Славия" и "Хайдук" Сплит е от 19 ч. на стадион "Васил Левски". Хърватите имат аванс от 1:0.

Очаква се около 500 фенове да подкрепят "Хайдук" в София. Миналото лято в мач от квалификациите на Лига Европа имаше инциденти с привърженици на "Левски" по време на гостуването на "сините" в Хърватия. Тогава ултраси на "Хайдук" запалиха в Задар автомобил, притежание на роден запалянко, а вследствие на сблъсъците 22 българи бяха арестувани.

За да бъдат избегнати евентуални ексцесии между родни и хърватски фенове, полицията в София е предприела по-строги мерки за опазване на реда по време на срещата тази вечер.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner