Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
Дъщерята на Младен Михалев се сгоди

Дъщерята на Младен Михалев се сгоди

Вижте кой ще стане зет на един от най-влиятелните хора в държавата

Първородната дъщеря на Младен Михалев - Маджо Йоанна се е сгодила, научи медията ни от източници близки до кандидат младоженците. 

Според запознати с личността на младата дама, Йоанна се славела, като умна и самостоятелна жена. Тя не разчитала на възможностите и контактите на баща си, а била независима в личните избори, както и в тези касаещи професионалните й начинания.

Йоанна избрала за свой годеник сина на Калин Диков, Иво. Калин Диков е известен софийски архитект, но е по-известен, като брат на бившия главен архитект на София Петър Диков. 

Източниците ни твърдят, че към този момент двамата младежи не готвели сватба, а решили да си дадат време и пълноценно да се порадват на ролята на влюбени годеници. 

Младен Михалев има още една 24 годишна доведена дъщеря, Мелина Христова, щерка на дългогодишната му спътница в живота Милкана Паунова.

Двете момичета, Йоана и Мелина, пък от години били в отлични отношения. Мелина също като сестра си била израснала в Швейцария, и също като нея изучавала финанси.

На снимките: Милкана Паунова и дъщеря й Мелина. Младен Михалев - Маджо.

По наша информация, Иво Диков и Йоанна живеели заедно вече повече от две години, като преди това младата жена успяла да завършила своето висше образование в престижен университет във Великобритания. 

Що се отнася до Иво Диков, то той е племенник на доскорошния главен архитект на София — Петър Диков. Баща му Калин също е архитект по образование, а преди да се дипломира, е завършил с отличие Италианския лицей.

През последните години Калин Диков успешно развива строителен бизнес и има три фирми ангажирани със строителство и управление на имоти. Майката на Иво Таня е популярна дизайнерка, както и сестра му Ирен.

Йоанна от своя страна пък е изключително успешен финансист, който дори и в момента се изявява, като банков експерт в голяма родна финансова институция. Преди това тя успешно завършва колеж в Цюрих, а после в английската столица Йоанна завършва елитния университет London School of Economics. Висшето училище е едно от най-престижните в цял свят. Негови възпитаници са стотици политици, финансисти и десетки Нобелови лауреати.

Сестра й Мелина също е израснала в Швейцария, като за нея се знае, че е внучка на Добри Джуров — младши, син на генерал Добри Джуров - министър на отбраната на НРБ.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner