Когато простотията става стандарт!

Родната олигофрения с претенции за неповторимост и величие няма почивен ден.

Точно решиш да си отдъхнеш от шунките и анатомичните подробности в изкуството на Ода Жон и отново някой ще се намери да ти напомни, че живееш в пълна абстракция, пречупена през модернизма на общество от илитерати.

В редакцията на BIG5 получихме снимки, направени днес пред храм-паметник "Александър Невски” – символът на София и православна България.

Няма да обсъждаме модните трендове – те са предпочитание на личния вкус и разбирания за естетика. Не ни интересува и дали им е студено на представителите на вида Homo erectus и Homo neanderthalensis, които незнайно защо се смятат за изчезнали видове, след като у нас имат такава популация.

Може би сте възмутени и ще си кажете: „Простаци – много, ама защо го правят пред Храма? Не остана ли нищо свято за тия”?

И няма да сте прави!

Защото „простаците” не са виновни, че са решили да се снимат точно пред Храма. Те това са го виждали вече от фолк певачките, например, които в подобни одежди вече не веднъж са пели пред вратите на същия този храм. С разрешението и благоразположението на Столична община! И с любезното съдействие на телевизиите, които го излъчват.

Същите тези простаци не са виновни, защото вече са видели подобни снимки в абсолютно всички медии, но от абитуриентски балове. Незнайно защо, но и абитуриентите, които могат да броят до 12, също обичат да се снимат на това място. Но са станали известни.

На същите тези простаци всяка вечер им показват от телевизора едни ВИП-ове, събрани от Брадъра, които им дават модел на поведение, на който лесно се подражава.

Примери могат да се изреждат още много.

Така че, не са виновни простаците по бельо пред Храма!

Виновни сме ние, които Го опразнихме – първо оня храм вътре в нас, а после и този, който използват за фотосесии!

Източник: BIG5.BG

Оставете коментар