Понеделник, 23 Септември 2019
Понеделник, 23 Септември 2019
Временно без вода в някои части на София утре

Временно без вода в някои части на София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 юни.Това съобщиха от пресцентъра на дружеството

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Георгиев“ в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Нова Враждебна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци - пред кметството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ами Буе“ в кв. „Крива река“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ами Буе“ от ул. „Баница“ до ул. „Яков Крайков“; ул. „Яков Крайков“ от ул. „Виктор Григорович“ до ул. „Райко Жинзифов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ами Буе“ ъгъла с ул. „Яков Трайков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Илиянци“ в кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Илиянци“ от ул. „История Славянобългарска“ до края на улицата в южна посока (до Царското депо).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Илиянци“ до входа на Царското депо.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар