Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Кеворк Кеворкян с писмо до Кошлуков

Кеворк Кеворкян с писмо до Кошлуков

Преди малко прочетох дописката на Васил Петев  „Кой ограби БНТ?“ – NBOX.BG. Ако още не си я прочел – направи го. И след това се обади на главните редактори на  по-известните медии – и ги помоли да препечатат дописката. Ако откажат, значи и те са в кюпа, така сами ще си го признаят

Направи дописката достояние и на хората от БНТ – те заслужават да знаят, кой ги мами и краде. Кой им готви некролога от години.

БНТ е виждала/изтърпяла всичко от всякакви негодници – обаче някакъв Тупарев да е новият „Кръстник“, вече е прекалено. Дори и да е бил довереник на Цветанов.

Популяризирай дописката „Кой ограби БНТ“ – това ще ти е клетвата, че няма да бъдеш същият като предишните директори. И няма да позволиш да те превърнат в кукла на конци.

Поискай САМ ревизия на последните пет мандата преди твоя. Да уволниш шефката на Новини Пръмова – кукличката на Първанов, не е достатъчно. Тя и следващите директори трябва да отговарят за далаверите през последните 15 години.

Мрете да показвате по телевизиите – включително и БНТ – някакви клетници за незначителни нарушения.  Обаче за десетките милиони, профукани от директори на БНТ – нищо.

И за какво ги търпяха – за да изглеждат цветановци  по-умни? Е, оказаха ли се изобщо умни?

Дръж тупаревци на пушечен изстрел разстояние от БНТ. Нищо не могат да ти направят – освен да се опитат да те купят. Надявам се обаче, да не влезеш в калната им локва.

А ако е вярно, че председателката на СЕМ/Съвет за електронни медии е била секретарка на Тупарев – прекъсни всякакви отношения със СЕМ. СЕКРЕТАРКА!

Ако си мълчиш, ще станеш техен затворник – но ти си бил в истински затвор – за разлика от тия подлоги, които извадиха душата на БНТ. Не се съобразявай със случайнци – колкото и да е поразена държавата от тях, имаш шанс, всеки има шанс, да се пребори с тия нещастници.

Послепис за читателите.
Знам, че БНТ отдавна загуби запазеното си място в сърцата ви. Наясно съм също, че си имате предостатъчно грижи, за да ви занимава провала на една толкова важна институция. Но, все пак, имайте едно на ум, когато се опитват да ви поучават. И вразумяват.

 Кеворк Кеворкян, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

  • Станишев с писмо до Туск: Европейските лидери да решат за старта на преговорите със Скопие и Тирана!

    В писмо до председателя на Европейския съвет Доналд Туск, от името на лявото политическо семейство в Европа, лидерът на ПЕС Сергей Станишев настоя въпросът за започването на преговори за членство в ЕС с Република Северна Македония и Албания да бъде включен в дневния ред на срещата на европейските премиери, която започва в четвъртък в Брюксел.

  • АТАКА: БНТ нарушава законите. ЦИК да спре „Референдум”

    АТАКА иска от ЦИК да отмени предаването „Референдум”, което трябва да се излъчи на 15 октомври по БНТ. Причината е, че националната телевизия нарушава задълженията си по Изборния кодекс (ИК), Закона за радио и телевизия и Споразумението за отразяване, което е сключила с партиите и коалициите

  • Налче на ботуш

    Кеворк Кеворкян: Нищо особено не се случи в „Референдум“, освен, че за сетен път се потвърди, колко беззъба и самосугестирана е БНТ ... Можеше и Кошлуков да влезе в студиото и да се опита да претегли авторитета си. Той сигурно още си спомня, как в далеч по-съдбоносни времена го допуснах в изборното студио в нощта на 10 юни 1990 година

Оставете коментар