Четвъртък, 27 Февруари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 27 Февруари 2020

Бургазлия трябва да плати глоба от 1450 лева, заради бързо шофиране в Пловдив

Бургазлия трябва да плати глоба от 1450 лева, заради бързо шофиране в Пловдив

Шестимата шофьори, превишили драстично ограничението за скоростта в населеното място, ще останат без книжки за следващите 3 месеца и ще понесат съответните парични санкции

Камерите на КАТ заснеха шофьор, преминал през пловдивски булевард със 127 км/ч при допустими 50 км/ч. Очаква го глоба от 1450 лева. Водачът е от Бургас и е един от шестимата рекордьори, "заснети" от "Пътна полиция" през изминалата нощ на територията на града, съобщиха от ОД на МВР в Пловдив.

Пътна полиция провежда акция "Скорост" и налага новите санкции за недисциплинираните шофьори, в  рамките на която са извършени множество заснемания по булевардите в Пловдив.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Двама от "скоростните нарушители" тази нощ са карали със 118 и 117 км/ч., а други трима са се движили със 108 км/ч.

Шестимата шофьори, превишили драстично ограничението за скоростта в населеното място, ще останат без книжки за следващите 3 месеца и ще понесат съответните парични санкции.

От полицията припомнят новите санкции, според които, ако се превиши скоростта в населени места с над 50 км/ч - глобата е 700 лв, за всеки следващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч глобата се увеличава с 50 лв., отнема се свидетелството за управление за три месеца, както и 16 точки.

Източник: Дир.бг

Снимка: dariknews.bg  

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner