Сряда, 22 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 22 Януари 2020
Бойко Борисов на живо във фейсбук от Котелско (Видео)

Бойко Борисов на живо във фейсбук от Котелско (Видео)

Дошъл съм тук да видя и другата България, която не е на жълтите павета, заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов се пусна на живо във Фейсбук. Премиерът е в село Ябланово, Котелско.  „Дошъл съм днес в неделя, в почивен ден. Аз съм християнин и отивам в църквата, те са мюсюлмани и ходят в джамията, но всички работим за държавата“, посочи Борисов.

„Дойдох тук да видя другата България, която не е на жълтите павета. Искаме направеното да се умножи, имат водопровод, чешми. Националната сигурност е да ги направиш тези хора да бъдат щастливи, да бъдат доволни, че са българи. Тук сме заедно, за да си направим държавата хубава.“, каза още премиерът.

„Тези села са по 5-6 хиляди души и с милион и половина два, живот и здраве юли месец ще им отпусна такива пари, за да се направят инфраструктурните проекти. Националната сигурност ще е застрашена, когато тези хора са недоволни и държавата не им обръща внимание!”, заяви още Борисов.

Общинският кмет уточни, че 30 години никой не е пипал в селото нищо, докато ГЕРБ не е построил пътища и водопровод. „Септември за първия учебен ден пътят ще е готов и пак ще идвате“, каза Борисов.

По темата с ветото за Избония кодекс, той заяви, че е прави на президента Плевнелиев да върне поправките, щом така е преценил.


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner