Сряда, 24 Юли 2019
Сряда, 24 Юли 2019
Рашидов предупреди Пеевски: Аз станах мултак, но жената на Илия Павлов - веселата вдовица

Рашидов предупреди Пеевски: Аз станах мултак, но жената на Илия Павлов - веселата вдовица

Според бившия културен министър, Румен Радев има още какво да научи в политиката

"Познавах Илия Павлов от 1985 г. Навремето аз станах мултак, а жена му Дарина Павлова - веселата вдовица. Не е хубаво да се използват трети лица. Много пъти съм критикувал Делян Пеевски, но не може да бъде бухалка на премиера и президента".

Това заяви пред БТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов и намекна, че хора като Пеевски му напомнят за шефа на Мултигруп, който управляваше парите в бизнеса, но накрая беше ликвидиран. "Аз не съм бил много добронамерен към Пеевски, но в случая Делян Пеевски никой не го е осъдил за нищо. И да се ползва името му като трето лице, като плашило, не е честно. Аз съм го преживял с Илия Павлов. Той ми беше приятел, обичах го като човек. Винаги нарочват един – кой е осъдил Илия Павлов", попита Вежди Рашидов.

Според бившия културен министър, Румен Радев има още какво да научи в политиката. "Така започнахме и ние с Бойко. От един пжарникар той стана подготвен държавник. В началото исках да му хвърля оставката и да не приема поста на министър, но Бойко ми каза, че трябва да се учим. Мисля, че Борисов и Радев ще си звъннат по телефона и ще се разберат като мъжкари. Премиерът е каратист, а президентът - летец, представители на екстремните преживявания. Нормално е между тях да има спорове", каза още Рашидов. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар