Събота, 20 Април 2019
Събота, 20 Април 2019
Антон Кутев: Нинова води БСП в правилната посока на автентична лява партия

Антон Кутев: Нинова води БСП в правилната посока на автентична лява партия

Целта ни е да покажем проблемите в здравеопазването. Всеки има роднини, които са се сблъсквали с тях. Вече пет години ходя по мъките. Първо заради баща ми, Бог да го прости, а сега и с майка ми.

"В България не управляват социалистите, защото БСП не представлява автентичното "ляво". Корнелия Нинова се опитва да промени всичко това. Тя има "таланта" да си намира врагове. Откакто тя е лидер на БСП, формацията ни е доста по-лява, отколкото преди това".

Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ПГ на "БСП за България Антон Кутев. 

Социалистът допълни, че партията му внася вот на недоверие, с който знае, че няма да свали кабинета.

"Досега нито едно правителство не е падало след подобни процедури. Имаше един премиер (Филип Димитров - б.р.) само, който беше поискал вот на доверие и си замина.

Не разчитаме на ДПС, достатъчно сме "мелили" през годините заедно. По-скоро се надяваме на подкрепа от страна на "Воля" и на някои патриоти.

Целта ни е да покажем проблемите в здравеопазването. Всеки има роднини, които са се сблъсквали с тях. Вече пет години ходя по мъките. Първо заради баща ми, Бог да го прости, а сега и с майка ми. Надявам се все пак, че и в ДПС ще има хора, които ще ни подкрепят. Там има достатъчно много лекари. Не може да допускаме да умират хора заради това, че не са здравно осигурени или нямат здравна застраховка", каза още Кутев. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар