Вторник, 21 Май 2019
Вторник, 21 Май 2019
СДС представи като свой член кмета на Добрич Йордан Йорданов

СДС представи като свой член кмета на Добрич Йордан Йорданов

"Аз съм дясно мислещ човек", заяви той във Варна

СДС представи като свой член кмета на Добрич Йордан Йорданов. "Аз съм дясно мислещ човек", заяви той във Варна, придружаван от сините лидери. Новината за членството му в СДС бе потвърдена и от партийния пресцентър.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Йорданов влезе в политиката чрез формацията на Меглена Кунева "България на гражданите" като координатор за Добрич. Успехът му на кметския вот през 2015 г. бе един от двата големи триумфа на Реформаторския блок.

През 2016 г. обаче се включи в предизборни прояви на ГЕРБ. Малко по-късно Бойко Борисов го обяви за член на собствена си партия, а Йорданов отвърна, че все така принадлежи на “България на гражданите”.

Свързани статии (по етикет)

  • Разбиха автомобила на Панайот Рейзи

    Рейзи е разследван за финансови злоупотреби в особено големи размери

  • Кметът на община Родопи е осъден

    Съдът уважи гражданския иск на община „Родопи“ Шишков да възстанови пълния размер на нанесената щета от двете спогодби от 459 654,57 лв. Освен това, той е осъден да плати в полза на държавата 2537 лв. разноски по делото, както и 18 386,18 лв. държана такса върху уважения размер на гражданския иск

  • Условна присъда за кмета на Септември, укрил над 100 000 лв. данъци

    Окръжният съд в Пазарджик призна за виновен и осъди на 2 години и 6 месеца лишаване от свобода с 4 години изпитателен срок кмета на Община Септември Марин Рачев за укриване на данъци.

Оставете коментар