Събота, 14 Декември 2019

ndt banner2

Събота, 14 Декември 2019
Волен Сидеров заяви, че не вижда смисъл да остава в парламента

Волен Сидеров заяви, че не вижда смисъл да остава в парламента

Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент, мамим избирателите, които гласуваха за Обединени патриоти, защото не изпълняваме обещанията си. Това обяви по bTV лидерът на "Атака" и съпредседател на коалицията Обединени патриоти Волен Сидеров

За неизпълнението на обещанията той обвини коалиционните си партньори - НФСБ и ВМРО, и по негово твърдение е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Сидеров изрази надежда да се проведе политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

Във връзка със сделката за изтребителите F-16 той каза, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

"САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта "Южен поток", щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ", коментира Сидеров.

Той възприема хакерската атака срещу НАП като "част от днешната действителност", за която се вдига излишно много шум.

Свързани статии (по етикет)

  • Сидеров: Искам НСО да се закрие!

    Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019 г. 40 млн. лв. от парите на българските данъкоплатци отидоха за шофьори и охрана на държавните випове. За какво се харчат тези милиони? Какво прави тази служба, освен да блъска неудобни репортери и да гази деца по улиците?

  • От март 2020: НАП ще попълва автоматично доходите ни в електронните данъчни декларации

    Новата услуга може би няма да бъде достъпна от първия ден на март, тъй като работодателите подават справките за изплатените трудови и извънтрудови доходи до 28 февруари и може би ще е необходима малко повече от 24 часова обработка, преди данните да бъдат заредени - уточни говорителят на НАП Росен Бъчваров

  • АТАКА: Защо МВР крие пет дни пияния Джамбазки? Премиерът да се намеси

    Защо пет дни е крита информацията, че Ангел Джамбазки е заловен да шофира пиян? Защото партийният му шеф е вицепремиер? Това попита на брифинг в парламента зам.-председателят на АТАКА Десислав Чуколов

Оставете коментар

baner

 FB banner