Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
Портних: Ако бях замесен в "скандал" в Израел, щях ли да посрещна лично Нетаняху?

Портних: Ако бях замесен в "скандал" в Израел, щях ли да посрещна лично Нетаняху?

"Във връзка с изнесени "информации", че през февруари 2018 г. съм бил замесен в "скандал" в Израел, вследствие на който ми е бил поставен черен печат в международния паспорт, бих поставил само един въпрос: Ако всичко това беше истина, как тогава лично щях да посрещна във Варна премиера на Израел Бенямин Нетаняху малко по-късно след "скандала"?" 

Това написа във Фейсбук кандидатът на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних по повод разпространените информации, че е бил арестуван миналата година в хотел, намиращ се в курортния град Хайфа, заради хулигански прояви и опит за посегателство над сервитьорка.
 
Според твърденията на основния му съперник за кметския пост във Варна - Костадин Костадинов, заради деянието си Портних е бил позорно изгонен от Израел, като е получил забрана да посещава страната с поставен черен печат. Лидерът на "Възраждане" призова Иван Портних да се оттегли от надпреварата.

"Фактите и снимките говорят сами. За съжаление, тези предизборни похвати могат единствено да имат непредвидими последици върху добрите взаимоотношения на Община Варна с бизнеспартньори от Израел, с които в момента активно работим по проект в сферата на транспорта и дигиталните технологии", пише още Иван Портних във Фейсбук.

Източник: Glasove.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner