Четвъртък, 12 Декември 2019

ndt banner2

Четвъртък, 12 Декември 2019
2015 г. в опорни точки - от Киану, през НиЛо, та чак до Местан

2015 г. в опорни точки - от Киану, през НиЛо, та чак до Местан

Много се изгуби тази година, но и много ново дойде. Лили Павлова например пак дойде!

В началото всичко бе голямо. И мокро. Влиянието на Бойко, мечтите на "Лудогорец", кинтите на Василев, стадионът на ЦСКА и гаджето на НиЛо, разбира се.

Защото "обичам те Шиши" се оказа масонски код, а не шаврантийско обяснение, както заключи пред съпругата си дори анализатора Бжежински, докато тя си правише пилинг в малък салон в Западна Вирджиния. На "голямата шахматна дъска" се разиграха ходове, които дори аналитичния ум на Прокопиев не успя да отрази в зелено.

Но ако трябва да почна от самото начало, то там бе не друг, а Киану Рийвс със своите пророчески слова: "Не искам да съм част от този свят!" Думи, който през май месец, в пот и сълзи щеше да повтаря личният Цецо Василев, а в края на годината да ги допълват големи умове в политиката, като Ердоган и Лютви Местан. (Последният именно поради тази причина смята да се пренесе в Измир, щото то там не е свят, а направо друга галактика!)

Но, както всяко мокро начало, то и това се вкисна накрая. След като български спортист написа на Колизеума - "аз бех тук!", летоброенето в римската столица отбеляза ново начало, а гиф с Джизъса влезе дори на страница във фейсбук на папа Франциск и приятели!

Някъде по средата на тази приказна 2015-та обаче, влажния секс се превърна в стандартно болно семейство и съответно мигновенно даде своите първи плодове и продукти. Фалира КТБ и Иво написа на хладилника си неколко опорни точки, като "не яжте скариди в Сингапур" и "Пеевски е отрова". Последният пък въобще не му обърна внимание продължи безразборно да си шитка цигари в Дубай, като само се наметна с фередже, за да не го ловят "капиталовите" плюнки.

Киро Домусчиев също проговори: "Олигофреееннн", като ехото от словата му се разнесе из лудогорския Балкан, като донос, като на Моисей статус от планината Сион, за да стигнат чак до ФИФА, където пък обвиниха Блатер в незаконна търговия с орли. По-късно със сходно обвинение ЦСКА отиде в "на майка си групата".

Много се изгуби тази година, но и много ново дойде. Лили Павлова например пак дойде! А Бареков пък, пак замина. Завинаги този път, щото Ковачки му продаде партията за скраб, а първия пък се борел за "зелена България", щото чрез Велизар Енчев искал да легализира тревата у нас. В същото време обаче, английският слоган "Грийн Булгария", изречен с патос от Ники, така разтърси Брюксел, че педофилите поискаха руско гражданство, а няколко преводача от езика на Шекспир - турско.

Фики изгря като звезда. Обаче за кратко. След като разположиха С-400 над небето на Сирия, сина на Тони Стораро разбра, че Преслава не е девствена и с белото шега не бива. Знак, който в Париж не бе разбран правилно, особено от карикатурстите, които дадоха свидни жертви в борбата си с чалгата. Факт, който може да се различи по тълпите фенове на "Найт Флайт", които нетърпеливо заляха границите на континента.
Така мокрите сънища си станаха откровено е...е. И не се ебавам, като ви казвам тез думи, защото Николета е българка, а Гришо е нейния пророк! Факт, който като семантичен шум прозираше през годината в лилавите маратонки "Найк" на премиера Борисов.

И докато Путин се пулеше, Вальо Златев го праснаха в горивата, а Мария Илиева се прибра в своето бомбоубежище в Севлиево в очакване на големия съд - разбирай "Мюзил Айдъл", както би казал отново лингвиста Бареков.

Заблудите обаче не спряха с това. Брендо написа книга, а Бойко продължи да строи магистрали. Бисер Петното роди дума, а Дънката - Реформаторски блок. Локо Сф роди Лукарски, а Гриша Ганчев - Локо Сф. Само Кунева и Радан Кънев, пак нищо не родиха. Но и нищо не върнаха! Да не говорим, че и на Игор Марковски картините не върнаха?! Но поне на Ахмед достйноството върнаха!

Сложна година, би заключил някой много тъп философ. И не визирам Божидар Димитров, щото той не е философ. Визирам визията, според която само от влага, не се получава ведро бъдеще - (изключваме Веско Маринов!!!) Факт, който тепърва ще проумяваме като напъните на турското посолство по нашия бикини задник.
А що се отнася до снега ли? За него не питайте Емо Чолаков, питайте Путин! Защото ако трябва ще вали, ако не, значи няма!

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner