Пичове, урината която изпикахме пред света, капе и по вашита глави, сладури

Пичове, урината която изпикахме пред света, капе и по вашита глави, сладури

"Извините се бе! Спокойно, шегувам се. Знам, че подобен шанс няма", пише Васил Петев

4 дни само четох и не коментирах случая от Русе. Сега обаче спокойно мога да ви кажа, че някои хора представящи се в публичното пространство за журналисти от този момент нататък трябва официално да престанат да твърдят, че имат нещо общо с тази професия, но пък спокойно могат да се отдадат на щатните си задачи към пропагандния отдел на съответна служба към която очевидно са регистирани. 

И нека не бъда разбиран погрешно или малоумно, като "български" разследващ журналист тълкуващ факти, а коректно и точно - пичове, урината която изпикахте пред света капе и по вашита глави, сладури. Тепърва има да ни смърди на всички под носа. 

И още нещо. Няма как да постигнеш истина с откровена лъжа. Аз разбирам, че имате резерви към настоящата власт, аз също имам множество такива дори може би много по-конкретни от вашите, но простотията която успяхте да спретнете през последните няколко дни бе умопомрачителна. Нещо повече, с глупостта си дори свършихте част от работата на тази въпросна власт. 

Щото, какво се оказа накрая, патардията не била за горката жена, не била дори за свободата на словото, а била за Джи Пи Груп. Няма лошо, ама цената на финала огромна излезе, а сметката се оказа обща.

Затова, извините се бе! 

Спокойно, шегувам се. То и без това вече, дори кошмарът започна да изглежда като майтап.

Васил Петев, фейсбук

Оставете коментар