Петък, 14 Декември 2018
Петък, 14 Декември 2018

Latest News

Номинираха Валери Симеонов за "Човек на годината"

Предложен е от името на българските културно-просветни дружества в Бесарабия.

САЩ обвини Китай за кибератаките срещу хотелската верига Мариот

Съединените щати обвиниха днес Китай за хакерски атаки на тяхна територия, включително срещу базата данни на хотелската верига Мариот (Marriott) с информация за 500 милиона нейни клиенти, предаде Франс прес.

Шакира е укрила данъци в размер на 14,5 млн. евро

Популярната колумбийска певица Шакира е укрила данъци в размер на 14,5 милиона евро в Испания за периода 2012-2014, e установил фискът на пиренейската държава, съобщава в. "Паис".

Ланс Армстронг: Всички взимат допинг, аз просто бях твърде арогантен

Ланс Армстронг отново говори за допинг, за това какво доведе до опозоряването на името и репутацията му, както и за една инвестиция, която го спаси от банкрут.

Изписаха бебе с 18-местна лимузина във Враца

18-местната бяла лимузина, с която е изписано бебе от врачанската болница, предизвика истински фурор в социалните мрежи. 

Звездите на Арсенал купонясвали с райски газ и водка

Вестник "Сън" публикува видео от лондонски нощен клуб, в който голяма част от играчите на Арсенал вдишват райски газ и пият водка и шампанско. 

Скандалната гей дружинка "Смучи София" ламти да лапне Централна Баня- изхвърлят музея от култовата сграда заради клуб за хомосексуалисти

В последните дни активистите са се заели с позорната акция да изхвърлят от историческата за столицата сграда музея и настояват тя да бъде превърната пак в къпалня! 

Скандал с уговаряне на мачове от китайци в снукъра

Китайските състезатели Ю Делу и Цао Юпенг бяха изхвърлени от снукъра, след като бяха признати за виновни в уговаряне на мачове.

Корупционен скандал с Нетаняху, полицията иска обвинения

В корупционен скандал бе замесен премиерът на Израел Бенямин Нетаняху. И то не от кого да е, а от израелската полиция. Тя е препоръчала на местната прокуратура да бъдат повдигнати…

Съкилийничка на Иванчева: Живее при нечовешки условия

Цели 109 жалби срещу условията в ареста в София са подадени само от една килия. Нейните обитатели са отстранената кметица на "Младост" - Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.

Popular News

Предложен е от името на българските културно-просветни дружества в Бесарабия.
Съединените щати обвиниха днес Китай за хакерски атаки на тяхна…
Популярната колумбийска певица Шакира е укрила данъци в размер на…