Съпругът на Алла Пугачова бе обвинен в опит за убийство на Филип Киркоров

Съпругът на Алла Пугачова бе обвинен в опит за убийство на Филип Киркоров

Тайният отговор е разкрит по време на делото срещу терориста

Бившият съпруг на Алла Пугачова - Филип Киркоров и настоящият Макси партньор Максим Галкин бяха привлечени в центъра на грандиозен скандал. Галкин е обвинен, че е поръчал убийството на Киркоров от резистентност към жена си.

Безумното твърдение е направил адвокатът на мъж, обвинен в организирането на терористичен акт по време на концерт. Според сензационното признание на самия наемен убиец, Максим Галкин му поръчал убийството на Филип Киркоров. По думите му в самите прожектори трябвало да бъде монтирана бомба. Всичко това е трябвало да стане преди две години. Тогава убиецът обаче не успял да осъществи поръчаното, защото машината просто не се задействала.

Този отговор е разкрит по време на делото срещу тероризма, който е налице, когато има връзка с държавата, макар и тази, която не е призната. Скандални обвинения и твърдения разтърсиха шоубизнеса в Русия. Според килъра Галкин му дал 2 млн. Евро. рубли - около 27 хиляди евро, за да извърши убийството на Киркоров. Самият Киркоров отказва да коментира случая. Официален орган на властта в Русия до този момент не може да потвърди, че ще разследва новата версия на терориста.

Оставете коментар