Президентът на Warner Bros замесен в секс скандал

Президентът на Warner Bros замесен в секс скандал

Изпълнителният директор на Warner Bros („Уорнър Брос“) и главен изпълнителен директор на едно от най-мощните и престижни студия в Холивуд Кевин Цуджихара обяви оттеглянето си.

По-рано този месец „Уорнър Медия“ започна разследване след статия на „Холивуд Рипортър“, в която бяха публикувани подробни текстови съобщения между Цуджихара и британската актриса Шарлот Кърк от 2013-та година. Съобщенията доказват наличие на сексуални отношения между кандидатстващата за студиото актриса и шефа му. В тях той обещава, че ще я представи на влиятелни мениджъри и ще бъде взета под внимание за роли в киното и телевизията.

Цуджихара, който оглавява студиото в Бърбанк, Калифорния, от 2013 г. се извини за действията си в обръщение към служителите.

"Дълбоко съжалявам, че съм направил грешки в личния си живот, причинили болка и срам на хората, които обичам най-много," каза Цуджахара. "Също така дълбоко съжалявам, че тези лични действия са довели до неудобства за компанията и на всички вас."

„Уорнър Медия“, компанията-майка на студиото, заяви в понеделник, че разследването продължава. 

А Кърк наистина получава роли. Първо в "Как да бъдем сами" през 2016 г., а след това и в друга хитова лента - "Бандата на Оушън" през 2018 г. Тя обаче отрича да дължи ролите на секс-контактите си с шефа.

„Господин Цуджихара никога не ми беше обещавал нищо“, коментира актрисата.

Скандалът се разгръща точно когато „Уорнър Брос“ се занимава с преструктурирането на AT&T, придобита от „Уорнър медия“, по-рано известна като „Тайм Уорнър“. Цуджахара пък бе получил по-големи правомощия. 

Източник: Канал 3

Оставете коментар