Понеделник, 27 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 27 Януари 2020
След целувката на Кубрат Пулев

След целувката на Кубрат Пулев

Повечето читатели на онлайн версията на британският "Гардиън" считат, че действието на Кобрата не е целувка, а сексуално посегателство

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е приятел с репортерката Дженифър Равало и затова я е целунал след интервюто, която тя взе от него след победата на Кобрата над румънеца Богдан Дину.

Вчера в интернет пространството бе разпространено видео, в което се вижда как Пулев хваща за брадичката Равало и я целува по устните, след интервюто, което тя му взима. Впоследствие Равало определи случилото се за "малко смущаващо и странно“, а в социалните мрежи се появиха и доста критики за поведението на Кобрата.

"До всички мои фенове, които може би са видели как целувам репортерка след победата ми в събота. С репортерката Джени всъщност сме приятели и аз бях толкова щастлив след победата, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми за нашето празненство след успеха. На видеото се вижда как след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази случка“, написа Пулев в Инстаграм.

Миналата вечер статия за случилото се публикува и британският "Гардиън", а повечето читатели на онлайн версията на вестника смятат, че действието на Кобрата не е целувка, а сексуално посегателство. Подобни коментари могат да се прочетат и на други места, като някои хора дори призовават Равало да подаде жалба срещу Пулев. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner