Прокопиев готви старт на новата партия “Спаси България” през май

Прокопиев готви старт на новата партия “Спаси България” през май

НПО “Спаси София” трябва да прерасне в партия за местните избори през октомври, твърдят близки до 5-мата джендър активисти.

Както писаха преди време онлайн медии скандалния гей кръжец, финансиран от подсъдими олигарх Иво Прокопиев и идейно организиран от шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков, ще прерасне в партия за местните избори догодина.

Лидер на групата от хомосексуални пък ще е общинският съветник Иво Божков, който вече активно наднича зад различни прояви на въпросния кръг. Става дума за неколцина хомосексуалисти, стоящи зад инициативата „Спаси София”, станала известна в социалните мрежи като „Смучи София”.

Плановете на Прокопиев били да прекръсти групата на „Спаси България” и да я превърнат в партия, от името на която Иво Божков да се яви като кандидат кмет срещу Йорданка Фандъкова на изборите в София догодина.

Подсъдимият олигарх не случайно е избрал да насочи усилия в посока на гей формацията. От няколко години той успешно използва хомосексуалистите в различни скандални атаки срещу кметицата на София. Същите преди година откраднаха паветата на столичния бул. „Дондуков”, докато беше в ремонт и опитаха да инсинуират, че той се прави некачествено. Истината обаче лъсна скоро благодарение на видео клипчета, на които се вижда, че именно те свиват каменните блокове.

Камери заснеха как през нощта активисти на организацията разрушават паветата по булевард „Дондуков“, за да организират протест на следващия ден срещу „некачествения ремонт“. Тогава премиерът Борисов определи случилото се като саботаж и подривна дейност.

Последваха също толкова съчинени атаки за ремонта на бул. „Граф Игнатиев” преди месеци.

Напъните на гей кръга продължиха с рев по Би Ти Ви преди седмица, че некачествено се прави реконструкцията на столичната ул. „Иван Вазов”, където се намират офисите именно на Прокопиев. Така лъсна още по-явно връзката между гей кръжеца и благодетеля им, който въпреки, че е вече с няколко обвинения, все още е извън ареста, само с мярка „подписка”.

Кратка справка за житието и делата на въпросните гейове обаче е достатъчна, за да стане ясно на всеки нормален избирател, че лицата около „Смучи София” са просто грантово зависими от „Америка за България” хомосексуалисти, които нямат друга възможност за препитание извън изпълнението на мръсни поръчки от господарите си срещу когото им наредят – в случая срещу Фандъкова.

Лицата на „Смучи София“ са Андрей Зографски, Борис Бонев, Виктор Чаушев, Гергин Борисов и Христо Илиев. Обединили се по време на протестите срещу кабинета „Орешарски”, когато хомосексуалистите подсилват психодесните агитки именно на Прокопиев, предвождани тогава от бившия правосъден министър и лидер на партията „Да, България“ Христо Иванов, Радан Кънев и „Протестна мрежа”.

Резултат с изображение за смучи софия

Паметливи припомнят, че „Спаси София“ тръгва от „Спаси метрото“. По онова време 5-мата младежи на Прокопиев все още захлебват от дребни поръчки от Столична община и решават, че са абонирани за яслата доживотно. След отказа да бъдат настанени на постоянна хранилка, „Спаси София“ започват серия от акции срещу общината.

Скоро след като десните успяват да се наместят със свои общински съветници в София, гей дружинката също получава такъв – съратникът им Иво Божков влиза в СОС. И групата се намества удобно с нова задача, за която получава сочни грантове от „Америка за България” с посредничеството на Прокопиев – натиск и влияние около обществени поръчки и започва буквално да смуче София. Гейовете започват яростни атаки на различни фронтове около харчовете и ремонтите на общината, като често сменят съвсем противоположни позиции и така лъсва, че само едно – целта им е да влияят на поръчки, да определят подизпълнители и да правят политики.

Така например според разкрития в медиите за ремонта на Графа лобират за конкретна фирма, която да бъде подизпълнител на „Джи Пи груп” с мотива, че уж давали по-ниски цени, което после се оказа невярно. Това обаче не бе отразено например от Би Ти Ви, където иначе въпросните гейове шестват редовно, уредени с участие от съратника им Венелин Петков, с когото хора от медията разкриват, че се чували всеки ден.

Сред най-активните в поръчковите атаки е любимецът на Радан Кънев - Гергин Борисов, който не спира да хули страната си, докато прибира пари на неин гръб. Той е идеолог на гей организацията „Евролибераст”, която стана известна със слогана „да лапаш п*шки не е срамно”, с който хомосексуалистите се гордеят и развяват по протестите им срещу Фандъкова.

В профила на групичката във фейсбук е пълно с хомосексуални послания, кое от кое по-скандално, и Борисов не спира да залива с вулгарни коментари политици от целия спектър. В цялата евро-гей каша се намесва и самият Радан Кънев, който често е цитиран от тях като идеен гуру на платформата.

Не е ясно откъде идва финансирането на НПО „Спаси София”, но е факт, че евролиберастите имат сигурна трибуна в изданията на нереализирани десни политици и олигарха Прокопиев. Затова и коментарите са, че гей дружинката е впрегната в политическата битка, маскирана като загриженост за българската столица.

Другите 4-ма от общо 5-мата активисти на НПО „Спаси София“ пък също не крият страстта си към безпредметни бунтове, които не лежат на някаква смислена и зряла политическа или социална платформа, а на най-обикновена ненавист към всичко, което те самите не приемат. В случая с последните протести например Андрей Зографски, Борис Бонев, Виктор Чаушев, Гергин Борисов, Христо Илиев напълно подкрепят „професионалния протестър“ Иво Божков, който също е техен гуру.

Дори бърз поглед на активностите им в интернет ясно сочи, че гей дружината около „Смучи София” и „Евролибераст” действа в пълен синхрон с медиите на Прокопиев, а основна подкрепа за разпространение на атаките им оказва Би Ти Ви чрез Венелин Петков.

Всъщност според мнозина публични анализатори Прокопиев умишлено „пуска в битка“ за защита на интересите си специално избрани уж случайни момченца, като петимата гей „активисти“ от НПО „Спаси София“, за да може той да седи на заден план, докато те бранят интересите му.

Връзката им с олигарха Иво Прокопиев е не кой да е, а известният гей активист и радетел за легализирането на дрогата Асен Асенов. Пловдивчанинът, който пет години работи за „Капитал“, е пишел в началото на кариерата си дописки за вестник „Комсомолска искра“ в родния си град под редакцията на Емил Стоянов, брат на президента Петър Стоянов. Очаква се Асенов да бъде натоварен с отговорни функции в бъдещата партия. Липсата му на политически опит се компенсира с неговата огромна работоспособност и пробивност.

Разкрития във фейсбук от членове на групата сочат също, че Борисов получавал указания за „акциите си“ от Асенов. Откакто не е служител на „Капитал”, той се грижи да прибира стотици хиляди левове от Столична община и от община Пловдив за да организира своите маргинални инициативи „Sofia dancing week” “Sofia architecture week”. Не е изненада, че друг основен спонсор на Асенов е фондация „Америка за България“.

Скандалната гей дружина за очерняне на Фадъкова е намерила вратички и в друга медия – чрез журналистката от „България он еър“ Ива Григорова, която също като колегите от Би Ти Ви направи репортаж ремонта пред офиса на Прокопиев на ул. „Иван Вазов“, като интервюира именно Гергин Борисов. Справка показва, че Григорова е нескрит фен на бившия президент Росен Плевнелиев, за когото пък е отдавна известно, че също е продължение на „дългата ръка“ на Иво Прокопиев. Последното лесно може да бъде потвърдено от публикации на стената на Григорова на личната й страница във фейсбук. Оказва се още, че същата се представя за „разследваща журналистка“, като в същото време удобно в случая пропуска да спомене, че има отдавнашни приятелски отношения с Гергин Борисов, когото уж случайно интервюира преди седмица.

Гергин Борисов се изявява и като шумен защитник на гейове у нас, като обича да превъзнася Виктор Лилов и неговата борба за права на обратните, като че ли не става дума за обикновени гейове, а за някаква комична световна революция на пенисите. Лилов е фундаментален активист от така наречената либерална партия ДЕОС, като преди време дори бе неин кандидат. Пристрастията си показва и самият Борисов със своя публикация, в която гордо заявява: „Искаме да лапаме п*шките на емигрантите!”

Резултат с изображение за смучи софия пишки

Виктор Чаушев например бе кандидат за общински съветник в София от „Реформаторския блок“. Сред най-близките му авери е лично лидерът Трайчо Трайков, като именно той е един от хората, които бутат амбициозния Чаушев напред. А той определено отговаря на критериите на Трайков, тъй като действително е ярък представител на „джендър поколението“. Чаушев често може да бъде видян в нежна момчешка компания, като негови близки дори твърдят, че кандидат политика е замесен в сложна емоционална афера с един от колегите си в „Спаси София“.

Резултат с изображение за виктор чаушев

Скандалът с НПО „Спаси София“ и неговите 5-ма членове, които вече мнозина наричат „Смучи София“, достигна брутални мащаби през последните седмици, като стана тема за жлъчни коментари и дори сред техните последователи, след като лъснаха поръчковите им акции.

„Тези 5-мата изкарват пари на гърба на София и България, като повече от очевидно е, че заплатата им идва, за да издевателстват над родината си“, коментираха преди дни НПО-колеги на хомосексуалистите от „Смучи София“.

Любопитно е, че вместо да изпитват елементарен срам и неудобство от своята платена „протестна“ дейност в името на България и София, 5-те лица на НПО „Спаси София“ още повече се превъзбуждат, като дори и в момента не спирайки да бълват гнусотии в посока на всичко смислено, случващо се у нас.

Източник: Provaton.bg

Оставете коментар