Появи се снимка от партито на братя Пулеви и Джени Суши

Появи се снимка от партито на братя Пулеви и Джени Суши

Купонът е бил след победите на братя Пулеви в гала вечерта в Коста Мес

bTV се сдоби с първа снимка от партито, на което са били Кубрат и Тервел Пулеви и репортерката Джени Суши.

Купонът е бил след победите на братя Пулеви в гала вечерта в Коста Меса. На него е присъствала и репортерката, която нае адвокат и предприе действия срещу Кобрата, след като българинът я целуна по устните по време на интервю след победата над Богдан Дину в Калифорния. 

Докато тече разследването, Пулев е с отнет лиценз и няма да може да се боксира в щата Калифорния. Очаква се развитие по случая на 14 май. 

На снимката от партито се вижда, че Джени Суши е в компанията на по-малкия брат на Кубрат - Тервел, който също участва в гала вечерта и постигна 13-та победа В своето изявление заедно с известната адвокатка Глория Олред, репортерката потвърди, че е била в българска компания след гала вечерта, но е приела поканата, за да вземе интервюта от присъстващите. 

Братя Пулеви обаче твърдят, че тя се е държала доста освободено и е интимничела и с други мъже по време на купона. Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви в интервю за bTV, че скоро ще излязат още подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката.

Оставете коментар