Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Пернишка кола влуди Италия (Видео)

Пернишка кола влуди Италия (Видео)

Очукано фиатче се превърна в истинска атракция по пътищата в Европа.

Клипче, заснето от италианец, показва пернишки автомобил с отрупан багажник като за околосветско пътешествие, информират местните медии.

Допълнителни щрихи в „карикатурата“ внасят раздрънканият вид на колата, както и струпаният неопакован багаж.

„Аз я срещнах тази кола на КПП Кулата. Багажът вече беше подреден по друг начин, но изглеждаше все така умопомрачително. Сигурно някъде е паднал по пътя. Служителят на КПП-то, като видя колата, започна да се бие по челото и да гледа с невярващи очи”, допълва детайли от гротескното пътуване друг очевидец.

Източник: Lupa.bg


Медия

Свързани статии (по етикет)

  • Италианската полиция разби голяма мрежа за телевизионно пиратство

    Според полицията членовете на организацията, от които 25 са идентифицирани, работели от компютърни зали в чужбина. Незаконният абонамент за тази платформа бил 12 евро. Срещу тази сума се предлагали няколко програмни пакета, включително на Скай, ДАЗН, Медиасет, Нетфликс и Инфинити

  • Еманюел Макрон ще пристигне днес в Рим

    Двете съседни страни се надяват визитата да сложи край на войната на думи, а дори и на обиди, водена през 14-те месеца, когато полуостровът бе управляван от коалицията между крайнодясната партия "Лига" и антисистемното Движение "Пет звезди" (ДПЗ)

  • Малина Крумова: Тротинетките ще се движат по велоалеи и улици със скорост до 50 км/ч

    Понякога хората, за да спестят пари, поставят газови уредби в неоторизирани сервизи или сами. Трябва да осъзнаваме своята отговорност. Трябва да осъзнаем, че една неизправна кола на пътя е опасна. Това коментира председателят на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата” Малина Крумова в ефира на БТВ

Оставете коментар