Четвъртък, 27 Февруари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 27 Февруари 2020

Лили Иванова открадна стола на Димитър Цонев

Лили Иванова открадна стола на Димитър Цонев

Новата й песен повтаря заглавие на мелодия на Мими Иванова

Лили Иванова зае мястото на водещия на предаването „Още от деня” по БНТ Димитър Цонев при първото си интервю на живо през последните години. Примата, която държи да показват само единия й профил, седна на стола на дългогодишния журналист в дясната част на студиото, а той самият зае мястото за гости вляво. Цонев като истински кавалер посрещна естрадната легенда прав, а тя го дари с целувка.

Иванова не изневери на стила си от последните години и бе облечена в кожено яке и впит панталон, съчетан с високи ботуши. Иванова представи своята нова песен „Този миг”, която ще изпълни на концерта си в НДК в края на месеца. Музиката е дело на Веселин Веселинов-Еко, а стиховете са на Стефан Вълдобрев, които за първи път работят с певицата. Тя обаче предизвика скандал, понеже се оказа, че мелодия със същото име по текста на великия поет Дамян Дамянов и музиката на колоса Тончо Русев пее от години Мими Иванова.

Иванова бе категорична, че дължи своя жизненост на гена си на родителите си. И баба ми, и майка ми, която пееше много хубаво, бяха много витални, върна се в спомените си 76-годишната изпълнителка. Тя за пореден път разказа, че не обича да прощава на предалите я, защото никой досега не се й е извинил директно. Ям по-малко, обичам шоколад, но си го позволявам, само когато имам концерт, разкри диетата си певицата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner