Четвъртък, 27 Февруари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 27 Февруари 2020

„Биг Брадър“ започва утре

„Биг Брадър“ започва утре

7 мъже и 7 жени влиза в селската къща на предаването

Спалня под звездите, баня на открито, външен „нужник”, лятна кухня с трапезария, механа и кокошарник са ключовите помещения в двора на новата къща на „Биг брадър“. Предаването започва утре, като прага ще преминат 7 жени и 7 мъже, разкриха днес продуцентите на формата.

 „В България, както за много неща, така и за селото няма еднозначна представа. За едни е идилия, за други кошмар, а за нашите съквартиранти ще бъде по малко и от двете.  Селото е много благоприятна тема за предаване като „Биг Брадър“, защото позволява да има разнообразни мисии и ситуации – и смешни, и трудни, и любовни дори, защото какво по-хубаво място за флирт от среща пред кладенеца”, каза пред журналисти продуцентът Нико Тупарев

Водещият на предаването Ники Кънчев пък разкри по нещо за седемте дами, тъй като за него те представляват по-личен интерес. „Шеметна изкусителка, която прилича досущ на Лолита, дзен красавица, фрапантна дама с руско потекло, която идва от Сибир, ледена жена, за която да показва емоции е признак на лошо възпитание, ромка вишистка с мъж чужденец, който отглежда детето й. Най-възрастната участничка има петима сина, преживяла е много бурни житейски обрати. В Къщата влиза и топлес красавица – това е съотношението на дамските сили в предстоящия „Биг Брадър“, а мъжете са толкова интересни, че оставяме на зрителите да се срещнат с тях очи в очи в понеделник в 20 часа”, обобщи Кънчев.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner