Четвъртък, 17 Януари 2019
Четвъртък, 17 Януари 2019

Румен Овчаров издържа Галя от „Сатен“

Румен Овчаров издържа Галя от „Сатен“

Изключително нестандартна българска двойка беше забелязана от родната диаспора във Виена миналия уикенд да се черпи в елитен ресторант в източния край на „Пратера“.

За това научи HotArena.

Компания на сладка раздума си правели червеният гуру на енергетиката Румен Овчаров и позабравената джукеста примабалерина на балет „Сатен“ Галя, разкриха очевидци пред „Таблоид“.

Проучване установи, че не става въпрос за интимна среща между Дългия инкасатор, както е известен в политическите сред Овчаров, и танцьорката. Двамата обаче са свързани в крепка дружба покрай бившата половинка на Галя – бизнесмена Смилен Манов. Таткото на Смилен, старият милиционерски кадър Кирил Манов, бил дясната ръка на Р. Овч. в средата на 80-те, когато бившият енергиен министър беше председател на един от районните комитети на БКП в София.

Злите езици шушукат, че именно дебелите връзки на Румен стоят зад превръщането на Смилен в крупен бизнесмен и собственик на някои от най-елитните столични заведения на прага между двете хилядолетия. Дъщерята на Овчаров – Яна, е редовен участник в програмата на Мановите клубове и дискотеки.

Двете семейства поддържат постоянна връзка, а Румен бащински одобрил Галя от „Сатен“ за половинка на Смилен въпреки съпротивата на много от роднините му. Той приемал миньончето и щерка й от Смилен – Карина, за част от собствената му фамилия. Нещо повече – след като Галя се разделила с бащата на детето си, Румен щедро й помагал в издръжката на детето. Благодарение на неговата помощ тя си е стъпила на краката.

Нищо чудно и екскурзията до Виена да е била платена от Овчаров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар