Понеделник, 19 Ноември 2018
Понеделник, 19 Ноември 2018

Суперзвезда влиза във "Фермата"

Суперзвезда влиза във "Фермата"

Суперзвезда от световна величина ще прекрачи прага на "Фермата" тази година.

Това съобщиха продуцентите на хитовото тв предаване Иван Христов и Андрей Арнаудов пред "Монитор". Името на популярната личност, която ще загърби суетата на шоубизнеса, за да се върне на село, остава в тайна. Знае се обаче, че ще изпълнява специална функция, като вероятно няма да се състезава наравно с останалите участници в шоуто.

"Ще има 21 човека, които ще се включат в предаването през този сезон и може би малко по-малко участници", загатнаха новия регламент Иван и Андрей. За място в предаването са кандидатствали над 13 хиляди ентусиасти.

Тази година "Фермата" ще премине под мотото "Съединение", а мисията на екипа е да събере на едно място нашенци от различни краища на света.

"Последното проучване, което се направи в България, показа, че в нашите граници сме под 7 милиона. Това предизвика голяма паника. От друга страна, по икономически или исторически причини, извън границите на Република България живеят около 5 милиона българи. Всяка една от тези малки и големи Българии, пръснати по света и у нас, ще има представителна извадка в предаването. Това означава Съединение", обясни още пред "Монитор" Христов.

Четвъртият сезон на риалити предаването ще се завърне в ефира на bTV през септември. И този път начело на "Фермата" ще застанат стопаните Бети и Ники.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар