Събота, 17 Август 2019
Събота, 17 Август 2019
Голяма и неприятна изненада чака победителя от VIP Brother

Голяма и неприятна изненада чака победителя от VIP Brother

Атанас Колев бе големият победител на VIP Brother 2018 с цели 60.1% от зрителския вот. Грандиозното шоу, с което вчера завърши сезонът в най-популярното риалити в България, бе изпълнено със страхотни моменти. 

Наско сподели пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че е много щастлив и че Къщата ще му липсва.

Рапърът обаче изобщо не подозира каква неприятна изненада го чака извън пределите на Къщата. Гаджето на Наско го е зарязала малко преди влизането му в предаването. В момента бившата му половинка Надя има нов мъж в живота си, пише в. "Телеграф".

Връзката на двамата бе сравнително дълга, а запознанството им станало в университета във Варна, където са студенти по медицина. Надя Неделчева, както е името на красавицата, е на възраст колкото Наско, което е изненада предвид слабостта му към по-възрастни жени. Раздялата между тях се е случила малко преди изпълнителят да влезе в риалити предаването, но причините за това остават загадка.

В момента бившата му половинка има нова връзка и често публикува в социалните мрежи снимки с гаджето си. Не е ясно настоящият й любим с какво се занимава, но за разлика от Наско, той не е познат в светските среди. Интересно е, че първата им обща снимка е качена в края на лятото, а описанието гласи:

„Толкова съм щастлива, че се срещнахме отново след 7 години“, което навява на мисълта, че двамата или са били много близки преди това, или са възобновили старата си връзка.

Очевидно обаче Наско не е наясно с тази новина, тъй като преди дни сподели пред съквартирантите, че се надява Надя да го чака на финала и би бил много щастлив, ако това се случи.

Втората обща снимка на варненската красавица с новия й любим e публикувана на 10 септември, а ден след това рапърът влезе в Къщата, от която вчера излезе като победител. Същият ден – 10 септември, е качен друг общ фотос на Надя и новия й, на който двамата са в колата и той я е целунал, а под нея тя го нарича „моят красавец“.

Наско дори не попада в листата й с приятели в Инстаграм. Надя го е изтрила, докато той нея - не. Вероятно бившата половинка на Мария Илиева вярва, че двамата са запазили приятелските си взаимоотношения и могат да опитат да продължат заедно и след предаването.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар