Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
„Скандау“ са големият победител на 17-тите годишни музикални награди на БГ радио

„Скандау“ са големият победител на 17-тите годишни музикални награди на БГ радио

Поли Генова, която бе водеща на събитието, се появи на сцената със зашеметяващо спускане от тавана на залата. Другият ко-водещ беше Рафи

Лъчо и Тото от група „Скандау“ са големият победител на 17-тите годишни музикални награди на БГ радио.

Момчетата се качиха три пъти на сцената, за да вземат статуетки съответно в категориите за „БГ песен“, „БГ текст“ и „БГ дует“.

Те благодариха за отличията, а от сцената Тото направи и лично признание, като сподели, че вече е открил любовта на живота си. Припомняме, че песента „Чужди усмивки“, която беше отличена на снощните награди, е посветена на неговата бивша приятелка Яна.

Поли Генова, която бе водеща на събитието, се появи на сцената със зашеметяващо спускане от тавана на залата. Другият ко-водещ беше Рафи.

Сред статуетките, двете големи отличия, едното от които - за „БГ изпълнител“ получи Любо Киров, а това за „БГ изпълнителка“ отиде в ръцете на чаровната Мария Илиева.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Братя Аргирови представиха нова песен заедно с рапъра Искрата и официално се заявиха като „завърнали се“ на българската музикална сцена. Осен това те получиха и отличие за „БГ вдъхновител“. Публиката ги приветства бурно с аплодисменти и това не е случайно, тъй като двамата са пловдивчани, а снощи, за първа година, музикалните награди се проведоха именно в зала „Колодрум“ в Пловдив, който тази година е обявен за „европейска столица на културата“.

Премиера от изключителната сцена, достойна за всяко световно музикално събитие, направиха цели 10 нови хита. Един от тях бе дуетът на Миро и на актрисата Койна Русева, която направи своя дебют на музикалната сцена.

Общо 14 тира с техника, многобройни екрани, впечатляващи анимации и сложни визуализации и акценти превърнаха продукцията в Пловдив в истински европейски пример за класно шоу.

А купонът продължи и след официалния край на музикалните награди в един от пловдивските нощни клубове.

Ето и победителите в отделните категории:

БГ Песен – „Чужди усмивки“ – Тото H

БГ Текст – „Чужди усмивки“ – текст: Тото H

БГ Албум – „Нова страница“ – Михаела Филева

БГ Изпълнител – Любо Киров

БГ Изпълнителка – Мария Илиева

БГ Дует / Вокална група – СкандаУ

БГ Група – Ку-Kу Бенд

БГ Дебют – 4Magic

БГ Видеоклип – „Печат от моята душа“ – Миро, реж. Миро

БГ Вдъхновител – Братя Аргирови

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner