Понеделник, 27 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 27 Януари 2020
Гледам новото предаване на bTV “Игри на звездите” и търся шилото за лед!

Гледам новото предаване на bTV “Игри на звездите” и търся шилото за лед!

"Гледам "новото" lifestyle предаване по bTV с водещ Катерина Евро "Игрите на звездите" и търся шилото за лед....да си го забия в артерия каротис!"

"Ма то чудо! Ударно начало! Събрали се Азис, Рут Колева, Ваня Щерева, Въргала, Денис Ризов, Жоро Тошев и още две "звезди" за които не съм чувала (оказа се, че и те самите не са чували един за друг) ма така по домашному се събрали (Тошев е забравил да си обуе чорапите) и разиграват подобие на "Аз обичам България" с устрема на читалищни самодейци.

Р.Колева скърца със зъби и хапе устенца с ръце фюмруци, а Въргала кротко и разяснява, че с таз амбиция ще провали отбора. Азис почти успя да счупи носа на Щерева, но пък я спаси от тежка глезенна контузия на малкопищялната кост, казвайки й да свали токчетата, който беше обула с анцуга. Ризов вече ми е фтоп 3 за ентелегентност и чувство за хумор с фразата - "Па на тоя човек, всички му викат Васил (посочва Азис) па аз му викам Христо, шот ми прилича на младия Ботев".

Завърши както започна - ударно! 

Азис Ботев, трябва да обясни и те да познаят Елтън Джон - "Гей с обица, британец, женен, ааа...нисък, грозен, неприятен, прилича на лелка". Добре, че се сети да каже, че е музикант и свири на пиано, за да се сетят.

С Владимир Димитров Майстора обаче, много fun му се получи - "Построил е моста в Ловеч!" 

Гепи 2100 лева, подскачайки от щастие, кат миганче пред саралия и каза, че ще ги дари за дебютен музикален клип на млад музикант. Надявам се да не е нисък, грозен гей с обица."

Златина Славова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner