Четвъртък, 05 Декември 2019

ndt banner2

Четвъртък, 05 Декември 2019
Певецът Ар Кели пледира невинен пред съд по обвинения в секс трафик

Певецът Ар Кели пледира невинен пред съд по обвинения в секс трафик

Музикантът Ар Кели пледира невинен пред съд в Бруклин, Ню Йорк, по обвиненията, че е ръководил престъпна схема за набиране на жени и непълнолетни момичета, които да правят секс с него, изолирал ги е от близките им и често е контролирал с какво се хранят и дори кога посещават тоалетната, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

На 52-годишния Кели беше отказано освобождаване под гаранция. Според прокурорите има риск той да избяга, ако бъде освободен, и освен това представлява заплаха за обществената сигурност.

В претъпканата съдебна зала не липсваха поддръжници на скандалния певец, един от които носеше тениска с надпис "Освободете Ар Кели". Адвокатите на изпълнителя поискаха той да бъде освободен, за да може да подготви по-добре защитата си срещу обвиненията.

Ар Кели, истинското име на когото е Робърт Кели, беше обвинен, че е използвал славата си, за да ангажира млади жени и момичета в неправомерна сексуална активност.

Певецът беше арестуван в Чикаго миналия месец по 13 обвинения, включително и сексуални. Обвиненията включват детска порнография, съблазняване на малолетни, трафик на хора, възпрепятстване на правосъдието.

Ар Кели беше обвинен в Илинойс през февруари за 10 сексуални престъпления с четири жени, три от които малолетни. Той не се призна за виновен и беше освободен под гаранция. Впоследствие през май срещу него бяха повдигнати допълнителни обвинения.

През 2008 г. певецът беше съден за детска порнография, но беше оправдан.

Най-известният хит на Ар Кели е "I Believe I Can Fly"

Източник: БТА

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар