Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

Конър Макгрегър е в ареста, очаква поставяне на гаранция (Видео)

Конър Макгрегър е в ареста, очаква поставяне на гаранция (Видео)

Конър Макгрегър се намира в ареста на полицията в Ню Йорк. Това потвърди говорителят на Нюйоркското полицейско управление Джордж Цуровакас пред „MMA Junkie“.

В момента тече разследване, а следователите разпитват участници и очевидци в най-откачения инцидент в историята на UFC.

Тази нощ българско време Макгрегър и негови приятели нападнаха автобус с бойци. Те потрошиха брутално с камъни и столове стъклото на возилото. При атаката има и пострадали, заради които вече отпаднаха три мача от галавечерта UFC 223.

Очаква се на Конър да му бъде повдигнато обвинение за нападение.

През последните часове се разбра и допълнителна информация около нападението. Макгрегър е влязъл в Барклейс Сентър в Бруклин, като е използвал помощта на акредитирани журналисти от неговия сайт „TheMacLife.com“. В неговата компания е бил съотборникът му Артьом Лобов. Те са се придвижили до паркинга, където е стоял автобусът с бойците, които е трябвало да бъдат откарани в хотела. Видеозаписи показват как Макгрегър се опитва да хвърли защитна бариката по автобуса. Той е спрян, след което хваща количка и я мята о прозореца, който е потрошен на парчета. Част от стъклата разрязват лицето на боеца от лека категория Майкъл Киеза и влизат в окото на боеца от категория муха Рей Борг. Двамата пострадали трябваше да се бият на галавечерта, но поучиха забрана от докторите.

Шефът на UFC Дейна Уайт определи нападението като „най-отвратителното нещо, което се е случвало в историята на компанията“. Той се закани да има тежки последици.


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар