Четвъртък, 23 Януари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 23 Януари 2020
Националите по волейбол гонят победа и срещу Иран в Лигата на нациите

Националите по волейбол гонят победа и срещу Иран в Лигата на нациите

След страхотната победа над САЩ с 3:1 гейма късно снощи в първата си среща от турнира, днес "лъвовете" ще се опитат да повторят играта си и отново да зарадват публиката с победа, която ще бъде много важна и за самочувствието им преди олимпийската квалификация във Варна (9-11 август)

Волейболистите от националния отбор на България излизат днес от 20,40 часа в пловдивската зала "Колодрума" за победа и срещу лидера във временното класиране в Лигата на нациите Иран.

България - САЩ 3:1

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

След страхотната победа над САЩ с 3:1 гейма късно снощи в първата си среща от турнира, днес "лъвовете" ще се опитат да повторят играта си и отново да зарадват публиката с победа, която ще бъде много важна и за самочувствието им преди олимпийската квалификация във Варна (9-11 август).

Иран - Сърбия 3:1

От друга страна Иран вече си подпечата класирането си за финалната шестица на Лигата в Чикаго след вчерашния си успех над Сърбия също с 3:1 гейма. Въпреки това, "персите", които са с оптималния си състав на турнира в Пловдив, ще направят всичко възможно да развалят настроението на "трикольорите" и да продължат с отличното си представяне в надпреварата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner