Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

Днес през деня бързо ще се затопли и максималните стойности ще бъдат от 15 до 20 градуса.

Днес през деня бързо ще се затопли и максималните стойности ще бъдат от 15 до 20 градуса.

В сряда  и четвъртък ще бъде най-топло, с минимални температури от 3 до 9 градуса и дневни от 18 до 23 градуса.

Облачността ще бъде незначителна, повече през втория ден, когато в ктайните западни  райони  е възможно да превали и прегърми. В петък над западните райони ще бъде нестабилно и по-хладно. Ще се развива купесто-държовна облачност и  на много места там ще превали и прегърми.

Температурите там ще се понижат и ще бъдат от 8, 9 до 15 градуса. В източните райони ще има повече слънце, а валежите ще са на по-малко места. Дневните температури там ще са все още до 20, 22 градуса.

В събота  и  неделя атмосферата ще се стабилизира. В събота краткотрайни превалявания са възможни главно над планините на Южна България, а в неделя ще бъде почти сухо. В събота максималните температури ще достигнат 14 до 19 градуса , а в неделя ще се повишат  още малко и ще бъдат от 16 до 21 градуса.

Предимно сухо, с променлива облачност и  дневни температури около 20 градуса ще остане времето и  в понеделник.

Свързани статии (по етикет)

  • До 7 градуса днес
  • Времето днес ще бъде облачно

    Времето ще бъде облачно, с валежи – в северозападните райони и високите полета на Западна България - от сняг, в централните райони - от дъжд и сняг, а в Източна България и крайните югозападни райони - само от дъжд.

  • Заоблачаване ще обхване цялата страна

    Започналото от нощта от запад заоблачаване ще продължи и ще обхване цялата страна. Днес преди обяд в Западна България ще завали слаб сняг, а до вечерта валежи ще има и в Източна България.

Оставете коментар