Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

Днес промяна на времето няма да настъпи

Днес промяна на времето няма да настъпи

През нощта ще има висока облачност и температурите ще бъдат от 10 до 15 градуса -  стойности, характерни за началото на лятото. Дневните също ще останат без промяна - от 21 до 26 градуса.

Утре облачността ще бъде средна и висока. Минималните температури ще бъдат от 9 до 14 градуса, а дневните - от 20 до 26 градуса. Почти без валежи, освен на места около Западна Стара планина, където е възможно да превали краткотрайно и да прегърми.

В неделя ще се усили вятърът от изток и температурите слабо ще се понижат. Облачността от запад ще се вплътнява. В понеделник и вторник ще бъде нестабилно, с краткотрайни превалявания  и  гръмотевици. Температурите ще се понижат.

Свързани статии (по етикет)

  • До 7 градуса днес
  • Времето днес ще бъде облачно

    Времето ще бъде облачно, с валежи – в северозападните райони и високите полета на Западна България - от сняг, в централните райони - от дъжд и сняг, а в Източна България и крайните югозападни райони - само от дъжд.

  • Заоблачаване ще обхване цялата страна

    Започналото от нощта от запад заоблачаване ще продължи и ще обхване цялата страна. Днес преди обяд в Западна България ще завали слаб сняг, а до вечерта валежи ще има и в Източна България.

Оставете коментар