Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
Неделя, 01 Декември 2019 10:46

Хороскоп - 01 декември 2019 г.

Днес е подходящ ден за: творчество, нови идеи и хоризонти, веселие, общуване с близки, разрешаване не противоречия, ново начало, публични изяви, гости, общуване с природата

Овен
Започва месецът на чудесата, а той за вас наистина ще отвори нови възможности. Бъдете готови да се изявявате, да пътувате, да постигате велики неща. Кой, ако не вие и кога, ако не сега? Днес се опитайте да сте по-малко капризни и да не избухвате за глупости, търсете алтернативни методи за справяне с гнева.

Телец
Ще се събудите в чудесно настроение, в празнично очакване. Занимайте се с дреболиите по отрано, за да имате време да се насладите на празника. Компания няма да ви липсва дори да не сте организирали всичко предварително. Заложете на импровизацията.

Близнаци
Започва един интересен месец, в който от една страна ще изпитате удоволствието от общуването, но от друга това ще породи нови отговорности и така ще трябва да балансирате. 1-ви декември е ден за радост от постигнатото, за приятелски срещи и поглед напред. Използвайте силата на днешния ден, за да подредите приоритетите и мечтите си.

Рак
Имате огромна нужда от любов и внимание, а все нещо друго се случва и ви вкарва в схема, която изисква работа и грижи. Самият декември започва по този начин с работа и ангажименти. За щастие Коледа ще ви донесе приятни емоции.

Лъв
Чудесата нямат граници, просто отворете очи и ще ги видите. Вашият декември започва многообещаващо, макар че ще трябва да завърши с конкретни действия. Днешният ден ви носи вяра и оптимизъм, ден за планиране не само на месеца, а концептуално на цялата година.

Дева
Важен месец е декември, особено за домашните работи и семейството. Покажете на другите, че ви е грижа за тях, но по техния начин, а не по вашия. Първият ден на декември е малко по-напрегнат от обикновено, но пък ви дава възможност да се освободите от нещата, които ви притесняват.

Везни
Един лек и забързан месец, който може да не ви донесе огромни материални успехи, но ще ви срещне с интересни личности и ще ви даде възможност да се изразите по най-добрия начин. Започвате месеца с взаимоотношения, които ще провокират вашата борбеност и конкурентно способност.

Скорпион
Материалните неща ще са особено важни за вас в този последен месец от годината. Време е за равносметка и отчитане на постиженията. 1-ви декември ще ви донесе основно ангажименти и работа, но пък знаейки целта пред вас, ще имате сили планини да преместите.

Стрелец
"Силен месец за личностна изява. Ще имате хъс и желание да действате, да направите нещо ново и различно. Започвате с някои любовни изненади, които определено може да ви накарат да се чувствате "като в небрано лозе", но пък с чувство за хумор и оптимизъм, нещата ще имат положителен обрат.";"Днес ще сте малко разсеяни, трудно ще се концентрирате. Желанието Ви да избягате от всякакви задължения може да Ви направи неработоспособни, но пък можете да компенсирате с чар.

Козирог
Месецът е малко мистичен и разбира се, различен заради всички празници, които се задават. Усещането за идващата нова година сякаш ви превръща отново в деца, вас - сериозните и отговорни личности, които винаги искате нещата да са полезни и практични. Всъщност празниците са полезни заради радостта и сближаването, които носят. А 1-ви е просто начало на онези чувства, които ще ви дадат сила, за да продължите с ентусиазъм и вяра напред, казано простичко - ден за действие!

Водолей
Декември е месец на чудесата и време за молитви и мечтаене. Светът става една идея по-добър и по-споделен, и онази ваша изначална същност ликува. 1-ви декември е начало, нова сила, нова посока и нова информация, която научавате. Ще се вълнувате от всички нови неща, които идват при вас и нищо чудно да ви поведат в неочаквана посока.

Риби
Искате или не, но декември ще ви вкара в обществената рамка на очаквания, случвания, постижения. Ще се наложи да направите това или онова, съобразявайки се с другите. Да, ще получите оценка, но доста работа трябва да свършите. А 1-ви е просто една нова активност. Определено е важно да внимавате колко и как харчите. Не се доверявайте на импулса си, слушайте разума.

Източник: astrohoroscope.info

baner

 FB banner