Четвъртък, 23 Януари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 23 Януари 2020
Петък, 06 Декември 2019 07:15

Хороскоп - 06 декември 2019 г.

Днес е подходящ ден за: забавления, любов, флирт, романтика, музика, изобразително изкуство, козметични процедури

Овен
Един хубав ден за Вас, но по-скоро за разговори на философски теми и неща, които са доста далеч от битовите проблеми. Ще имате безброй идеи кое как трябва да се направи и дано намерите ентусиасти, които са готови да действат.

Телец
Трудно ще се излиза на глава с Вас днес. Опитвате се да наложите собствената си линия на поведение без да ви е грижа дали е приложима за всички останали.Готино е да сте важни, но по-важното е да сте готини, нали? Ревизирайте се.

Близнаци
Май доста именници имате да поздравите днес, а и на толкова трапези да поседнете. Внимавайте, то риба, риба, ама с нея колко вино и ракия се изпива. После да не се чудите, че дрехите Ви са отеснели и Ви тежи главата. Празнувайте с мярка.

Рак
Доста ще капризничите днес, а в един момент това вече няма да е интересно на никого. Ограничавайте се за някои неща, особено с обиждането. Доказано е, че почти всички хора се интересуват главно от себе си, така че едва ли някой е толкова заинтересован да ви обижда.

Лъв
Днес ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да Ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да Ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.

Дева
Малка Коледа е днес. Колкото са рибите в морето, толкова радост, любов и богатство да има в дните ви. Отпуснете душата си и си позволете да не класифицирате всичко, дайте миг покой на ума.

Везни
Очертава се интересен празничен ден, все пак Никулден е един важен предколеден празник. А и нещата при вас ще се случват по-лесно и ще ви връщат вярата в добрата съдба.

Скорпион
Празник е, оставете нервността за друго време и друг час и се опитайте да сте тук и сега. Празникът може да ви прави по-емоционални, но е вярно също, че вие сте от хората, които могат най-добре да се контролират. И не бъдете твърде педантични точно днес.

Стрелец
Материалният успех за Вас ще е по-важен от всичко. Готови сте дори да рискувате принципите си в името на това да се докажете, но в крайна сметка сами решавате съвестта ли Ви е по-важна или друго.

Козирог
Народът празнува, а Вие сте толкова сериозни и сдържани, че направо да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се правят велики дела.

Водолей
Наистина сте странни понякога, и това не е нещо лошо или пък обидно. Все пак е добре, ако сте странни да е в подходяща компания, защото иначе може да получите нещо твърде неочаквано.

Риби
Днес е ден на банкера, а според звездите при вас идват паричките. Вие можете да управлявате чужди капитали, но не забравяйте, че най-големите богаташи са от противоположната на Вашата зодия - Дева. Но почетете светеца, та парите ви да са колкото рибата в морето.

Източник: astrohoroscope.info

baner

 FB banner