Вторник, 28 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 28 Януари 2020
Събота, 07 Декември 2019 08:15

Хороскоп - 07 декември 2019 г.

Днес е подходящ ден за: медитация, концентрация, усамотение, анализ, подреждане, почистване, освобождаване от старото

 

Овен
Днес нещата ще стават малко по-трудно и с цената на много нервна енергия от ваша страна. Не е нужно да действате по този убийствен начин, гледайте по-спокойно, нещата и без друго ще се наредят добре.

Телец
Сами се ограничавате в представите си. Влезли сте в един калъп и по никакъв начин не искате да се имъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете повече въображение и смелост.

Близнаци
Имате нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. Не се ли превръщате в един сноб заради нуждата от нечие одобрение, защо забравихте да сте себе си?

Рак
Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да Ви закачат много-много. Сериозните разговори ще ви отегчават, може би е време за нещо наистина забавно.

Лъв
Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората около Вас.

Дева
Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще Ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало.

Везни
Ще сте очарователни и енергични, направо ще кипи животът във вас. Ако спрете да се правите на интересни, а бъдете самите себе си, наистина никой не би могъл да Ви устои.

Скорпион
Днес нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората от вашия екип. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти.

Стрелец
Днес най-простите и познати неща ще будят у вас тягостно недоумение. Това не е най-добрият ден да си напрягате мозъчните клетки, за да избегнете нервно разстройство.

Козирог
Днес ще сте малко нервни. Отговорностите и задълженията ще Ви дойдат в повече. Е, нещата ще се развият добре, затова няма нужда да се подтискате предварително. Бъдете оптимисти, усмихвайте се и ще разсеете напрежението.

Водолей
Изкушавате се да направите някоя гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому. Нали знаете, че тези неща винаги се връщат,понякога по най-неочакван начин.

Риби
Един доста добър ден за вас. Ще имате достатъчно късмет, че дори и в излишък. Разчитайте главно на собствените си хрумвания, действайте творчески и със замах. Не се притеснявайте, че няма да Ви забележат.

Източник:

baner

 FB banner